Tuesday, July 22, 2008

For my Hanna

This short entry is for my daughter Hanna.

Hanna, remember the talk we had last night? This is just to signify the things we spoke about.. so that one day when you read this entry, you'll know when we had that talk.

I love you Hanna.

4 comments:

ummu asiah said...

Ja..
ni mesti kes berat ni kan..BTW how old is Hanna...with the song kat belakang rasa sedih dan sayu pulak...ye lah..risau memikirkan anak2 ni especially bila dah besar and jauh dari mata kita...if dok dekat2 boleh lagi dok tegoq bagi nasihat if buat salah..kalau jauh boleh trust dan do'a sajalah..hopefully they will always remember that.."I will be right here waiting for u"

Dalam Dakapan Ibu said...

Chit,
Hanna's gonna be 11 in September. Next year nak amik UPSR but I tak encourage pun boarding2 school ni. Dulu masa zaman kita boleh pulak pi MRSM, tapi bila time anak... isshhh... rasa susahnya nak bagi depa live on their own...

yus said...

I share your sentiment Ja. Anak dara ni kena jaga dari time2 mcm ni lah. Hana is my Nina's age. I pun selalu kena duk buat heart to heart talk session ni. Selalunya kena bagi motivation byk2. Depa ni suka pikiag that's the end of the world kalau jadi apa2 perkara pun. Betui dak Cit? Take care mummys..hope our boats are sailing through smoothly..

Dalam Dakapan Ibu said...

Yus,
Betul tu Yus... rasanya during these heart-to-heart sessions la yg banyak we can do to change/advise them...

Hope our kids will be ok... kena banyak do'a ni....