Sunday, August 31, 2008

SELAMAT HARI KEBANGSAAN & SELAMAT BERPUASA

To all Malaysians:
SELAMAT MENYAMBUT Hari Kebangsaan ke 51
..... Sambut dengan Jiwa yang Merdeka!

















To all Muslims :
SELAMAT MENYAMBUT Bulan Ramadhan Al-Mubarak
..... Sambut dengan Jiwa yang penuh Ketenangan dan Keimanan!

6 comments:

sYaNa said...

Kak Ja :o)

Selamat berpuasa :o) semoga ibadah & amalan diterima & diberkati.

Salt N Turmeric said...

Selamat Hari merdeka and Ramadhan Mubarak. Kat sini imsak awal sbb still in summer. Buka puasa pun dlm 7 lebih. dah tengah bulan nanti baru awal sikit.

Hanim said...

Selamat berpuasa...Yesterday both mom and me went to sent Zhafri back to school..Since it was raining and rather late, mom minta tolong Dewi goreng ikan temenung sumbat sambai nyoq..mmm..my favorite. Because of that dapat tax 3 ekor...

Dalam Dakapan Ibu said...

Dear Syana,
Selamat berpuasa & hopefully our doas will be answered di bulan yg mulia ini :)

Dalam Dakapan Ibu said...

Hi Farina,
Oh, you must have missed the Pasar Ramadhan here kan? Tak pa... as long your hubby is there, everything will be purrrfect :))

Dalam Dakapan Ibu said...

Kak Anim,
Ikan temenung sumbat!!! Thats your fav! How about Cucuq Badak and Cucuq ketam? Your favs jugak kan? Tak aci nya.....

Kat sini lauk semua Nani yg masak. Kuih beli kat my fav stall kat KLJ. Yg masak sendiri pun cuma hari Isnin buat mee goreng mamak.

Balik raya nanti I think I'll sempat puasa a few days in A/S. Nak pi Pasar Ramadhan kat stadium tu..

Biskut tunjuk kalau dapat yg sedap2tu pls order 4 me too, ok?